Meillä on osaava, innostunut, työhönsä ja toimintaan sitoutunut henkilöstö. He ovat koulutettuja, kouluttautuvia, osaavia, siis todellisia ammattilaisia.

“Varhaiskasvattajilla on poikkeuksetta positiivinen olemus ja suhtautuminen lapsiin. Heidän huomaansa on ollut turvallista ja erittäin mieluisaa jättää oma lapsi hoitoon. Monet monituiset kerrat olen saanut todistaa sitä aitoa riemua, jonka hoitajat ja lapset kokevat nähdessään toisensa esim. viikonlopun jälkeen. Voinkin täydellä sydämelläni sanoa, että olen voinut jättää lapseni hyvillä mielin joka ikinen päivä päiväkotiin. Pienille ja isommillekin lapsille on löytynyt aina syli jättötilanteissa ja hoitajat ovat ottaneet hyvin huomioon sen, miten jokainen lapsi kaipaa erilaista suhtautumistapaa jättötilanteissa. “

“Oli tunne, että toin lapseni toiseen kotiin. Ensiarvoisen tärkeää oli yksilöllisyyden näkeminen ja sen arvostaminen – kaikki lapset otettiin vastaan avosylin jokaikinen aamu omana itsenään.”

“I was never worried about anything, when my kids were in kindergarten. The teachers made their job with joy and not forgetting for a second that all they do for these little children.” ”The system worked so well, the relationships between stuff and teachers were really friendly. ”

“Kun tapasimme sinun työsi merkeissä oli esikoiseni kolmen vuoden iässä ja juuri aloittamassa päiväkoti maailman , äidille tämä askel elämässä on kovin suuri ja haikeakin , sillä ainokaisestaan on kovin vaikea "päästää irti" ja astua työelämään takaisin .Päivähoidon sisällöllä ja laadulla on todella tärkeä merkitys ja pian huomasin olleeni onnekas saadessani lapseni päiväkotiin ,jossa oli samat kasvatukselliset arvot , kuin itsellänikin. Oli tunne, että tuon lapseni toiseen kotiin. Ensiarvoisen tärkeää oli yksilöllisyyden näkeminen ja sen arvostaminen - kaikki lapset otettiin vastaan avoimin sylin , joka ikinen aamu ihan omana itsenään . Toiseksi tärkein on avoimuus , joka toteutui 100% . Vuorovaikutus oli mutkatonta ja pystyin aivan avoimesti kertoa haastavistakin tilanteista, jos niitä oli. Mitään huonoa en voi hoidon laadusta sanoa ja tämä pätee myös seuraavien lasteni päivähoito suhteissa.... sillä juuri tuo suurella sydämellä tehty työ ja ammattitaito olivat ne syyt joiden vuoksi hain myös tyttärelleni ja pojalleni päivähoitopaikkaa samasta päiväkodista vuosia myöhemmin. Työn laadukkuus säilyi kaikki nämä vuodet, myös avoimuus, luottamus ja se tärkein - yksilöllisyyden arvostaminen .”

"Meidän tyttö on viihtynyt Arabianhelmessä erittäin hyvin. Arvostan äitinä sitä, että tiedän ettei minun tarvitse huolehtia siitä, miten lapsestani huolehditaan päiväkodissa. Arabianhelmen opet ovat luotettavia ammattilaisia, joiden huomaan oma lapsi on helppo viedä. Paitsi ammattilaisia, he ovat myös sosiaalisesti lahjakkaita ja "kiinni ajassa". He tuntuvat aidosti välittävän ja huomioivat lapset yksilöinä. Päiväkodissa on rauhallinen ja lämmin tunnelma, jossa tuntuvat sekä lapset että opet viihtyvän. Päiväkodissa tehdään
paljon retkiä ja keksitään ohjelmaa. Viikottainen Pop ja Jazz konservatorion muskari on meidän tytön viikon kohokohta."