RuokaRuokalista

» Lataa ruokalista

Päiväkoti Arabianhelmen ruokalistassa pyritään aterioden monipuolisuuteen, terveellisyyteen, maukkauteen

Päiväkoti Arabianhelmen ruokalistassa pyritään aterioden monipuolisuuteen, terveellisyyteen, maukkauteen ja että listassa on myös suomalaista perinnettä. Listassa otetaan huomioon erilaiset teemat kuten itsenäisyyspäivän, joulun, pääsiäisen juhla-ateriat ja lasten toiveruoka muutaman kerran vuodessa.

Aamupalat

Aamupalat ovat luomua, sisältäen itsetehdyn uunituoreen leipätuotteen. Lounasruoan tavoitteena on monipuolisuus ja maistuvuus.

Pääruoat

Ruokaviikko pitää sisällään peruna-, pasta- ja riisiruokia. Kalaa pyritään tarjoamaan ainakin kerran viikossa ja kasvisruokia useasti 6 viikon syklissä.

Välipalat

Välipaloissa painotetaan mm. marjojen ja hedelmien käyttöä kiisseleissä, rahkoissa ja jogurteissa. Kokonaisuudessaan pyritään kodinomaiseen ruokailuun ja makuun.

Hyvää ruokahalua!

Yleisesti

Päiväkoti Arabianhelmen perustamisen lähtökohtana oli yhteinen ajatus unelmien päiväkodista, jonka perustaisivat pitkään yhdessä työskennelleet kasvattajat. Päiväkodin, jossa lapsilla, perheillä ja kasvattajilla on hyvä olla.

» Lue lisää

 

Toiminta-
ajatus

Luonnonkaunis ympäristö mahdollistaa monipuoliset luontoretket ja luonnossa oppimisen. Päiväkodillamme on myös oma turvallinen ja viihtyisä leikkipiha ulkoleikkeihin ja liikuntaan.

» Lue lisää

 

Henkilökunta

Henkilökunnallamme on pitkä työkokemus. He ovat koulutettuja, kouluttautuvia, osaavia, siis todellisia ammattilaisia.

» Lue lisää