Henkilökunta

Henkilökunnallamme on pitkä työkokemus. He ovat koulutettuja, kouluttautuvia, osaavia, siis todellisia ammattilaisia

Entisten asiakkaiden kokemuksia yhteistyöstä ja otteita vanhempien kiitoskirjeistä

” Lähtökohtana on selkeästi ollut lapsen hyvinvointi. Toiminta on ollut monipuolista ja lapselle mielenkiintoista sekä turvallista. Jokainen aamu on voinut hyvillä mielin jättää lapsen hoitoon ja luottaa siihen, että hänestä pidetään hyvää huolta. Kommunikaatio ja tiedonvaihto on ollut ainakin vanhemman näkökulmasta erittäin hyvää.”

”En voisi olla enempää tyytyväisempi. Lapsi on voinut hyvin, oppinut paljon ja voi hyvillä mielin aloittaa koululaisen elämän. Kiitän sydämestäni näistä vuosista ja toivon menestystä heidän aloittaessaan oman päiväkodin. Voin lämpimästi ja vilpittömästi suositella tulevaa päiväkotia"

“I was never worried about anything, when my kids were in kindergarten. The teachers made their job with joy and not forgetting for a second that all they do for these little children.” ”The system worked so well, the relationships between stuff and teachers were really friendly. ”

“ My kids love to go to kindergarten. Little A., who was just 2 when she started kindergarten have never cried when I leave in the morning, because she is rally taken the best care there. If only all the teachers would do their work with such dedication! Our family is sosad that the best teachers in the world leave, but at the same time we are lucky and thankful that Marjukka has been part of our children childhood.“

“ Mikäli tuleva päiväkoti sijaitsisi lähempänä kotiamme siirtäisimme ehdottomasti oman lapsemme ko. päiväkotiin. Koska näin ei ole, voin vain onnitella perheitä, jotka asuvat lähellä uutta päiväkotia. Olette saamassa helmen päiväkodin muodossa oman asuinalueenne lähelle! Tästä helmestä kannattaa pitää kiinni.”

“Oli tunne, että toin lapseni toiseen kotiin. Ensiarvoisen tärkeää oli yksilöllisyyden näkeminen ja sen arvostaminen – kaikki lapset otettiin vastaan avosylin jokaikinen aamu omana itsenään.”

“Varhaiskasvattajilla on poikkeuksetta positiivinen olemus ja suhtautuminen lapsiin. Heidän huomaansa on ollut turvallista ja erittäin mieluisaa jättää oma lapsi hoitoon. Monet monituiset kerrat olen saanut todistaa sitä aitoa riemua, jonka hoitajat ja lapset kokevat nähdessään toisensa esim. viikonlopun jälkeen. Voinkin täydellä sydämelläni sanoa, että olen voinut jättää lapseni hyvillä mielin joka ikinen päivä päiväkotiin. Pienille ja isommillekin lapsille on löytynyt aina syli jättötilanteissa ja hoitajat ovat ottaneet hyvin huomioon sen, miten jokainen lapsi kaipaa erilaista suhtautumistapaa jättötilanteissa. “

Ote erään vanhemman kiitoskirjeestä: “Nyt kun työsi päättyy , haluan sanoa sinulle KAUNIS KIITOS KAIKISTA NÄISTÄ YHTEISISTÄ VUOSISTA . KIITOS SIITÄ TURVALLISUUDEN TUNTEESTA , JONKA OLET ANTANUT LAPSILLENI JA MYÖS MINULLE . KIITOS SIITÄ SYLISTÄ , JONKA OLET KAIKILLE LAPSILLENI TARJONNUT , KUN HE OVAT SITÄ KAIVANNEET . - KIITOS , ETTÄ VÄLITÄT AIDOSTI . KIITOS AINUTLAATUISESTA KASVATUSTYÖSTÄ , JOTA OLET TEHNYT . Minä olen omaltaosaltani kiitollinen siitä , että olen ollut onnekas saadessani tuoda lapseni sinun hoivaasi.Toivon tulevaisuuteesi kaikkea hyvää ja todella toivon, että kasvatustyösi lasten parissa jatkuu, sillä sinun kaltaisia kasvattajia tulisi olla enemmän, sillä meidän lapset ovat sen tarpeessa ja tämän myös ansainneet.”

“Kun tapasimme sinun työsi merkeissä oli esikoiseni kolmen vuoden iässä ja juuri aloittamassa päiväkoti maailman , äidille tämä askel elämässä on kovin suuri ja haikeakin , sillä ainokaisestaan on kovin vaikea "päästää irti" ja astua työelämään takaisin .Päivähoidon sisällöllä ja laadulla on todella tärkeä merkitys ja pian huomasin olleeni onnekas saadessani lapseni päiväkotiin ,jossa oli samat kasvatukselliset arvot , kuin itsellänikin. Oli tunne, että tuon lapseni toiseen kotiin. Ensiarvoisen tärkeää oli yksilöllisyyden näkeminen ja sen arvostaminen - kaikki lapset otettiin vastaan avoimin sylin , joka ikinen aamu ihan omana itsenään . Toiseksi tärkein on avoimuus , joka toteutui 100% . Vuorovaikutus oli mutkatonta ja pystyin aivan avoimesti kertoa haastavistakin tilanteista, jos niitä oli. Mitään huonoa en voi hoidon laadusta sanoa ja tämä pätee myös seuraavien lasteni päivähoito suhteissa.... sillä juuri tuo suurella sydämellä tehty työ ja ammattitaito olivat ne syyt joiden vuoksi hain myös tyttärelleni ja pojalleni päivähoitopaikkaa samasta päiväkodista vuosia myöhemmin. Työn laadukkuus säilyi kaikki nämä vuodet, myös avoimuus, luottamus ja se tärkein - yksilöllisyyden arvostaminen .”

“ Finnish language is second language in our home. All this language issue has never been problem to our children. Teachers have made really good job here what comes to those children who don`t speak finnish natively. Our family children have had amazing development in finnish language."

“ Marjukka is really doing the best job that one teacher in kindergarten can do. She has very good organizing skills and managed to create good group feeling. She notice children ́s strong sides, always find time to talk to parents and analyze the day. Marjukka is demanding but at the same time friend- best combination of one teacher. “

“ I like that every single child`s personal interest is taken into account! If my son is keen on doing crafts, the time is found during the day so that he can do what he likes. Of course there are timetables and certain things they do together, but it is important that the children`s interests are noticed and supported by teachers. “

Yleisesti

Päiväkoti Arabianhelmen perustamisen lähtökohtana oli yhteinen ajatus unelmien päiväkodista, jonka perustaisivat pitkään yhdessä työskennelleet kasvattajat. Päiväkodin, jossa lapsilla, perheillä ja kasvattajilla on hyvä olla.

» Lue lisää

 

Toiminta-
ajatus

Luonnonkaunis ympäristö mahdollistaa monipuoliset luontoretket ja luonnossa oppimisen. Päiväkodillamme on myös oma turvallinen ja viihtyisä leikkipiha ulkoleikkeihin ja liikuntaan.

» Lue lisää

 

Laadukas kotimainen ruoka

Päiväkoti Arabianhelmen ruokalistassa pyritään aterioden monipuolisuuteen, terveellisyyteen, maukkauteen ja että listassa on myös suomalaista perinnettä.

» Lue lisää