Päiväkoti Arabianhelmi

Päiväkoti Arabianhelmen perustamisen lähtökohtana oli yhteinen ajatus unelmien päiväkodista, jossa lapsilla, perheillä ja kasvattajilla on hyvä olla.

Päiväkoti Arabianhelmen perustamisen lähtökohtana oli yhteinen ajatus unelmien päiväkodista, jonka perustaisivat pitkään yhdessä työskennelleet kasvattajat. Päiväkodin, jossa lapsilla, perheillä ja kasvattajilla on hyvä olla.

Lapsen hyvä arki

Lapsen hyvä arki on meidän toimintaamme määrittävä tekijä. Päivähoitopäivä muotoillaan lasten tarpeiden ja heidän toimintansa näkökulmasta. Vaikka toimintamme kohde ja lähtökohta on aina lapsi ja lapsiryhmä, asiakkaamme on koko perhe. Keskeistä toimintamme palvelumuotoilussa on ihmisläheisyys, eli lapsilta ja vanhemmilta saatu tieto, asiakasymmärrys, jota hyödynnämme toimintamme ja prosessiemme kehittämisessä yhteistyössä vanhempien kanssa.

Meillä on monen vuoden kokemus yhdessä toimimisesta ja yhteistoimintamme kehittämisestä. Meillä on optimistinen halu tarttua haasteisiin ja tehdä parasta mahdollista päivähoitoa yhteistoimin asiakasperheiden kanssa. Asiakkailta saamamme palaute on ollut erinomaista.

Sitoutunut ja ammattitaitoinen

Lapsia päiväkodissamme kasvattaa äärimmäisen sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilökunta, joka panostaa toiminnan laatuun täydellä sydämellä. Henkilökuntamme kouluttautuu ja työyhteisömme kouluttaa työntekijöitä jatkuvasti. Työyhteisö viihtyy meillä hyvin, mikä vähentää henkilöstön vaihtuvuutta ja poissaoloja. Meillä on toimiva oma sijaisjärjestelmä korvaamaan vakituisen henkilökunnan poissaoloja.

Meidän standardimme on monien tavoite!

Toiminta-
ajatus

Luonnonkaunis ympäristö mahdollistaa monipuoliset luontoretket ja luonnossa oppimisen. Päiväkodillamme on myös oma turvallinen ja viihtyisä leikkipiha ulkoleikkeihin ja liikuntaan.

» Lue lisää

 

Henkilökunta

Henkilökunnallamme on pitkä työkokemus. He ovat koulutettuja, kouluttautuvia, osaavia, siis todellisia ammattilaisia.

» Lue lisää

 

Laadukas kotimainen ruoka

Päiväkoti Arabianhelmen ruokalistassa pyritään aterioden monipuolisuuteen, terveellisyyteen, maukkauteen ja että listassa on myös suomalaista perinnettä.

» Lue lisää